New In Store

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adip is cing elit, sed do eiusmod tempor

Categories :

Let’s connect

Bestil inden kl. 14:00 og få din pakke i morgen.

Søg

Image Alt

Wolfgear.dk

  /  Artikler   /  Reborn Raw under konkurs!
Reborn Raw er slut for nu. Under konkurs

Reborn Raw under konkurs!

Forhindringsløb er verdens absolut hurtigst voksende sportsgren og på grund af netop dette, har vi også set en lang række nye aktører starte diverse forhindringsløb op. Især de sidste to år, har vi set mange nye på banen. Sidste år kom et nyt forhindringsløb til ved navn Reborn Raw. Reborn Raw brystede sig med at være ”måske, verdens hårdeste forhindringsløb”. Det er dog også arrangørerne bag, der benytter denne titel og ikke umiddelbart deltagerne. Vi havde forventet at Reborn Raw også ville være at finde på forhindringsløbslandskabet i 2015, men virksomheden bag er desværre gået konkurs og er nu overtaget af kurator. Vi advarer derfor alle om at tilmelde sig et af de opslåede Reborn Raw løb, chancen for at du kan få dine penge retur, er meget lille. Har du allerede tilmeldt dig et løb, skal du tage fat i kurator for boet, advokat Erik Malberg på e-mail erm@bechbruun.com.

Reborn Raw nåede at holde en del løb sidste år, her i blandt et ’Prison Escape’ tema, hvor man som deltager, skulle bryde ud af Horsens statsfængsel. Reborn Raw har samtidig kontinuerligt reklameret med at være lavet af soldater og veteraner, og har sågar også reklameret med at de støttede danske veteraner, ifølge krigeren.dk, har dette dog ikke noget med virkeligheden at gøre, de har haft fat i SSOP (Støt Soldater og Pårørende), som Reborn Raw påstod de støttede og her kender man intet til samarbejdet og har aldrig modtaget nogen støtte. Dette på trods af at Reborn Raw gentagne gange har benyttet SSOPs logo, i deres markedsføringsmateriale, noget man ifølge SSOP skal have skriftligt tilladelse for at benytte.

Reborn Raw Holding under konkurs

Reborn Raw Holding under konkurs

Der er dog et aktivt selskab der kører, Reborn Raw City ApS, om dette selskab fremadrettet vil blive benyttet til at lave flere forhindringsløb er uvist, vi har opsnust nogle kommentarer rundt omkring på Internettet, hvor det påstås at løbet umiddelbart vil køre videre. Men indtil der udmeldes noget officielt, ikke mindst i forhold til konkursboet, bør man altså ikke købe billetter på hjemmesiden, som stadig står åben.

Den administrerende direktør i selskaberne er i alle selskabers tilfælde Victor Feddersen fra OL Guldfieren.

Skriv en kommentar

You don't have permission to register
X