New In Store

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adip is cing elit, sed do eiusmod tempor

Categories :

Let’s connect

Bestil inden kl. 14:00 og få din pakke i morgen.

Søg

Image Alt

Wolfgear.dk

  /  Artikler   /  Derfor skal du bruge Straps
WolfGear løftestraps

Derfor skal du bruge Straps

Hvis du kigger i en Olympisk vægtløfters træningstaske vil du højst sandsynligt støde på et par løfte straps. At bruge dem bliver i nogle kredse set ned på, ligesom at løfte med bælte, men i stedet for at gå med på den vogn, så vær i stedet pragmatisk og tænk på hvad de kan gøre for din træning.

Fordele ved at bruge straps

  • Straps bliver normalt brugt til at lette grebet i træk bevægelser, som kan være en fordel af flere grunde:
  • Fjerne grebet fra ligningen hvilket lader dig arbejde med tungere vægte end du normalt kan holde fast i. Dette bliver værdifuldt når der trænes pulls, løft fra hæng, flere gentagelser per sæt, hvor grebet vil sætte ud før du gør. Samtidig skal du ikke koncentrerer dig så meget for at holde fast i stangen, og kan i stedet fokuserer på øvelsen.
  • Hjælper med at holde armene afslappede under hivet, som er essentielt for et godt løft.
  • Kan blive brugt til at forbedre mobilitet i front rack positionen. En metode som bliver brugt i lande som tyskland og polen, som begge har stolte traditioner i vægtløftning. Brug af straps til pres, front squat og cleans vil tvinge dig til at bruge et fuldt greb, som stiller stort krav til skulder og thoraks mobilitet. Brug det varsomt, da det kan være stressende for skuldrene og albuerne.
  • Skåner hænderne. Dette er især vigtigt hvis du løfter mere eller mindre hver dag. Nogle mener at vabler og hård hud er stolte beviser på hård træning. Jeg ser blot en skade der venter på at ske når vablen springer og skaber et åbent sår, lige der hvor du mindst vil have det. Dette vil påvirke din træning i mindst en uge, og du kan være uheldig at få betændelse eller ligefrem blodforgiftning fra en beskidt stang.

Du kan købe løfte straps hos os, klik her.

Skriv en kommentar

You don't have permission to register
X