New In Store

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adip is cing elit, sed do eiusmod tempor

Categories :

Let’s connect

Bestil inden kl. 14:00 og få din pakke i morgen.

Søg

Image Alt

Wolfgear.dk

  /  Artikler   /  CPHell Race og Reborn Raw bliver til Reborn in Hell
Reborn Raw er slut for nu. Under konkurs

CPHell Race og Reborn Raw bliver til Reborn in Hell

I sidste uge kunne vi rapportere at Holding selskabet bag Reborn Raw var under konkurs og at løbene sandsynligvis ville være aflyst. Nu er der dog godt nyt for forhindringshungrende løbere, for det ser ud som om at CPHell Race har overtaget store dele af Reborn Raw og derfor afholder de, de danske løb, der allerede var planlagt for Reborn Raw i 2015.

Dette blev annonceret lørdag d. 17 januar i en pressemeddelelse udsendt af Reborn Raw og CPHell Race. Reborn Raw skulle også have afholdt en række udenlandske løb, men disse bliver aflyst, dette sker ifølge Reborn In Hell fordi de ikke er helt sikre på de kan løfte de mange arrangementer, helt op til det niveau hvor de bør være. En beslutning, der helt sikkert er fornuftig, det vil gavne os danske løbere.

Alle indtægter for solgte startnumre, er på nuværende tidspunkt sikret hos løbsadministratoren Trumin, som vil sørge for tilbagebetalinger, til alle der har købt start nummer til Reborn Raws løb i 2015. Dette sker primært grundet en beslutning om at skifte leverandør af tidstagning og tilmeldinger ud, i stedet vil Sportstiming blive benyttet fremadrettet, som også håndterer bookninger for blandt andet Nordic Race, DirtyTrail og mange flere store løb.

Rasmus Nielsen der nu står bag Reborn in Hell udtaler blandt andet: [quote]Reborn Raw sluttede i en konkurs på baggrund af uforudsete hændelser der skyldes en konflikt blandt ejerne og ikke fordi forretningen var drevet dårligt eller havde et dårligt forretningskoncept. Vi er derfor glade for at være I stand til at videreudvikle alle de fantastiske aspekter af Reborn Raw, under de sunde forretnings metoder som praktiseres I CPHell og lover at vores måde at drive en forretning under ingen omstændigheder vil skuffe hverken deltagere, leverandører eller partnere.[/quote]

Reborn in Hell løb i 2015
Lørdag d. 11. April på Refshaleøen (CPHell Race)
Lørdag d. 29. Aug. I Roskilde.
Søndag d. 25. Okt. I Horsens

Skriv en kommentar

You don't have permission to register
X